october, 2022

01octAll Day02Event OverThe Reignite Weekend: Holland, Eindhoven 1 & 2 October 2022 (Live, In-Person and in DUTCH)

Er is leven na ongewilde kinderloosheid, ongeacht wat de media, je vrienden, je moeder en je innerlijke bitch je willen doen geloven! Een leven wat betekenis heeft en voldoening geeft aan jou, omdat jij het zelf zo voor jezelf gemaakt hebt.

Dit Reignite Weekend is voor jou als jij:

 • Een vrouw bent die graag kinderen had gewild maar voor wie dit niet gelukt is, om welke reden dan ook: onvruchtbaarheid, niet de juiste partner ontmoet, partner wilde geen (of meer) kinderen, chronische ziekte, slecht getimede relatiebreuk, enz, enz. Er zijn zo veel verschillende manieren waarop dit kan gebeuren…
 • Moeite hebt met relaties met vrienden en familie omdat je “niet in het plaatje past”
 • Je afvraagt waar je “Mojo” (levenslust) is gebleven, en waar je in hemelsnaam moet beginnen met zoeken!
 • Eenzaam en verward bent over jouw plaats in de maatschappij terwijl je om heen alleen maar moeders en gezinnen ziet…
 • Weet dat je iets zou moeten veranderen in je leven, maar dat je hiervoor geen puf, energie of inspiratie hebt en je je af vraagt; “En nu?….
 • Zorgen hebt over ouder worden zonder kinderen…
 • Boos bent omdat je “alles volgens het boekje gedaan hebt” en “dit” alsnog de uitkomst is!

Introductie prijs: GBP £ 295  / omgerekend zo’n € 359,- (normale prijs is € 475,-)
Scroll verder voor reviews, betaalplan opties en om te boeken


Dit Reignite Weekend wordt geleid door Karin Enfield-de Vries van Pure Transformations 

 

KARIN ENFIELD DE VRIES heeft tot juni 2022 gewerkt als Operations Director voor Gateway Women. Daarnaast was zij trainer en facilitator voor Gateway Women’s Reignite Weekend Workshops en mentor voor het Wereldwijde Online Bee Mentorship programma. Karin (geboren in 1978) is Nederlandse en woont samen met haar Britse man en katten in Belgisch Limburg. Ze werd op haar 33e ongewenst kinderloos als gevolg van baarmoederhalskanker. Sinds juli 2022 runt ze haar eigen pratijk voor Rouw en verliesbegeleiding; Pure Transformations. Voordat ze zich is in gaan zetten voor de childless community, heeft ze 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als Business Transformation & Change Management Consultant, waarbij ze teams en individuele personen door grote en kleine verandertrajecten heeft begeleid. Karin is een World Childless Week Ambassador en is met name geïnteresseerd in het ontwikkelen van meer aandacht voor ongewenste kinderloosheid na kanker, dit doet ze ook in de medische wereld. Ze spreekt op Oncologie Conferenties over haar ervaring en was te zien in een landelijke campagne van het KWF in 2020. Klik hier om een korte video chat tussen haar en Jody Day (oprichter van Gateway Women) te zien. Je kunt Karin bereiken per email: karin@gateway-women.com


Gedurende dit weekend zul jij:

 • De aannames die de samenleving heeft over moeder-zijn (en niet moeder zijn) ontleden en los laten wat niet bij jou “past”.
 • Kijken naar welke valse beelden, stigma’s en schaamte jij vasthoudt rondom de levenskeuzes die jij gemaakt hebt (en die voor jou gemaakt zijn), die geleidt hebben tot het niet hebben van het gezin waar je op gehoopt had.
 • Onderzoeken en uitdrukken van je onverwerkte verdriet over je ongewilde kinderloosheid; verdriet wat in onze cultuur amper erkend, begrepen of toegelaten wordt (waardoor wij dit zelf soms ook zo ervaren).
 • Terugkijken naar de dromen en doelen die je in je leven had, voordat je overtuigd raakte van het idee dat enkel het hebben van een kind er toe deed.
 • Het vuur opnieuw aanwakkeren voor jouw passie voor het leven en ga je nadenken over hoe jouw ‘Plan B’ voor een betekenisvol leven zonder kinderen er uit zou kunnen zien.
 • Je nieuwe “Tribe” ontmoeten, de leuke, sterke, wijze en grappige Nomos (non-moeders). We zijn met meer dan je denkt en we zijn niet de “huilende weirdo’s” die je wellicht angst aan jagen! In tegendeel, we zijn een club fantastische en moedige vrouwen bij elkaar…

Meer details en boekingsinfo:

 • Data: Zaterdag 1  en Zondag 2 oktober 2022
 • Tijden: 09.00 – 17.00
 • Kosten: GBP £ 295,- / Omgerekend +/-  € 359,- (inclusief BTW). Het bedrag kun je rechtstreeks aan je facilitator betalen, Karin zal binnen 48u na je boeking contact met je opnemen over hoe je dit kunt doen. Neem gerust contact met Karin op als je vragen hebt over de betalingsvoorwaarden of gebruik wilt maken van een betalingsplan via: karin@gateway-women.com  Om te boeken, scroll door tot onderaan deze pagina!
 • Lunch & Breaks: Water, koffie en thee is de hele dag gratis beschikbaar. Op beide dagen nemen we een uur lunchpauze. Een simpele lunchzak (sandwich, sapje en een stuk fruit) wordt voorzien. Je mag uiteraard ook zelf je lunch meenemen of iets halen bij een van de vele opties die je op Strijp S kunt vinden. In de ochtend en in de middag nemen we 15 minuten pauze.
 • Locatie: Videolab-Office S-Strijp S, Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Netherlands, website Videolab

 

 • Bereikbaarheid: Videolab bevindt zich op 10 minuten loopafstand van Eindhoven Strijp-Station en op 20 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Per openbaar vervoer: Indien de loopafstand te ver voor je is, dan kun op het station een OVFiets huren of je kunt met de bus lijn 401, 402 of 403 naar halte Glaspoort reizen, vanwaar het nog 1 minuut lopen is. Per auto: Indien je met de auto naar Eindhoven komt, klik dan hier voor informatie over waar je kunt parkeren. Let op! In heel de binnenstad is het betaald parkeren.
 • Accommodatie: Accommodatie in Eindhoven kun je het beste boeken via: Airbnb.com – Verschillende type accommodaties tegen verschillende prijzen of via Booking.com – Geeft je de keuze uit verschillende hotels, appartementen en B&B’s in het centrum van Eindhoven.
 • Aantal deelnemers: Om een veilige en vertrouwelijk sfeer te creëren, is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 14 vrouwen met een minimale deelname van 6 vrouwen.
 • Voor wie is het Reignite Weekend bedoeld?  Voor vrouwen van elke leeftijd, single of met partner, die graag kinderen hadden gewild, maar voor wie dit om welke reden dan ook niet gelukt is. Als jij graag vooruit wil en een leven wilt wat betekenis heeft en jou voldoening geeft zonder “biologische” kinderen, dan is dit weekend voor jou! Indien je bewust kinderloos bent of nog de hoop hebt om een gezin te stichten (biologisch of middels adoptie), dan is dit geen juiste match voor jou. Ongewenst kinderloze stiefmoeder zijn welkom. Indien je twijfelt of dit voor jou past, neem dan gerust contact op met Karin om dit met haar te bespreken.
 • Annuleringsvoorwaarden: Indien je annuleert krijg je geen geld terug. Echter, je kunt er voor kiezen om je boeking (eenmalig) door te schuiven naar een ander Reignite Weekend indien nodig en mits je ons 2 weken voor de datum van de workshop waarvoor je geboekt hebt, informeert. Indien je besluit dat je NIET deel zult nemen (of door wilt schuiven), laat ons dit dan weten zodat we jouw plaats aan iemand anders kunnen aanbieden, aangezien er een vaak wachtlijst is voor deze weekenden.
 • Gezondheidsmaatregelen ivm Coronavirus: Indien de workshop geannuleerd moet worden wegens publieke gezondheidsredenen, zullen wij je betaling terug betalen. We raden je aan om geen accommodatie te boeken die je niet kosteloos kunt annuleren. Wij houden te allen tijden de regelgeving van de Nederlandse Overheid en het RIVM in acht.
 • Voor al je overige vragen: Neem gerust contact op met Karin via: karin@gateway-women.com

Hieronder vind je ervaringen van vrouwen die deelgenomen hebben aan voorgaande Reignite Weekends:

Het was zo’n behulpzame en fantastische workshop. Heel fijn om tijd door te brengen met andere Gateway Women en het heeft mij geleerd om mezelf uit te dagen om de weg naar mijn plan B te gaan zien.  (Tilly, 48)

Ik heb geen woorden voor het ongelofelijke positieve effect dat het vinden van Gateway women en het bijwonen van een Reignite weekend, heeft gehad op mijn kijk op het leven, mijn relaties en mijn reacties op moeders en baby’s! (Hanne, 43)

Nadat ik een dieptepunt had bereikt, wilde ik de workshop eens proberen. Het was een heel fijn weekend. De ruimte krijgen om na te denken en te praten over mijn gevoelens met lotgenoten heeft mij enorm geholpen. (Lila, 39)

Ik heb lang vastgezeten in mijn verdriet wat maar niet over ging. Het weekend heeft mij geholpen om te begrijpen wat ik precies voelde en waarom. Eenmaal thuis voelde ik me voor het eerst in lange tijd weer lichter, positiever en zachter van binnen. (Becky, 52)

Het was verwonderlijk om te realiseren dat ik niet alleen was, andere vrouwen deelden mijn pijn, zorg en angst, ieder met haar eigen verhaal en ieder met de behoefte om verder te gaan met hun leven maar niet weten hoe of wat.  Ik nam de sprong in het diepe en schreef me in voor workshop niet wetende wat ik kon verwachten en of het wel iets voor mij zou zijn… Het was het beste wat ik heb kunnen doen! (Kristiane, 42)

Ik heb dit weekend bijgewoond met flinke kriebels van de zenuwen in mijn buik, maar het was een van de beste dingen die ik gedaan heb. Ik heb meer handvatten om vooruit te kunnen gaan met mijn Plan B. Het mooiste was het ontmoeten van lotgenoten en te ervaren dat ik niet alleen ben. (Faye, 41)

 

Reserve Your Place

Tickets are not available for sale any more for this event!

Time

october 1 (Saturday) - 2 (Sunday)

Location

Videolab Strijp S

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven

X
Malcare WordPress Security